БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В ПОМОЩ НА МАЛКИЯ РАЯН ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 9 ФЕВРУАРИ

На 9 февруари ще се състои Благотворителният концерт “О’ Майно хоро” в Артиум център. Проявата започва в 19 ч. Събитието е  част от кампанията за набиране на средства в помощ на малкия Раян.

В концерта „О’ Майно хоро”  участват Теодосий Спасов (кавал),  Пейо Пеев (гъдулка),  Иван Георгиев (гайда),  Генадий Рашков (тъпан) и  Християн Цвятков (китара).

Всеки, който посети събитието и подкрепи благородната кауза, ще има възможността да слуша уникална смесица от джаз, фолк, етно в изпълнение на виртуоза на кавал – обичания Теодосий Спасов, и неговите музиканти. Те ще изпълнят най-доброто от репертоара си, включително народни песни, претворени в стилистиката на джаза, до който звездата често прибягва по време на сценичните си изяви.

Завладяващите изпълнения, наситени с богатата чувственост на традиционните български музикални инструменти, ще докоснат и най-съкровения вътрешен мир на слушателите. Музикантите умело ще поведат публиката през всички емоционални състояния, за да  екзалтират с магията от звуци, която създават.

Организатори на събитието са Община Несебър и  Артиум център.

За информация и билети, тел.: 0888197-811 или 0893303-679