ЯХНИЯ С ПАЛАМУД В СТИЛ „РОПОТАМО“
Поради големия интерес, който рибената яхния, приготвена от двамата шеф готвачи на фестивала „Есенни пасажи“ предизвика, Ви предоставяме рецептата на ястието. ЯХНИЯ С ПАЛАМУД В СТИЛ „РОПОТАМО“ Ястие за 4 души Приблизително време за приготвяне 30-40 минути. 1бр. паламуд около 800гр. 100гр. сланина 4бр. големи глави стар лук 1бр. среден морков 2бр. стръка селъри 4бр. скилидки чесън … Продължете с четенето на ЯХНИЯ С ПАЛАМУД В СТИЛ „РОПОТАМО“
За да вградите този адрес, копирайте го и го поставете във вашия сайт задвижван от WordPress
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградите