Уважаеми съграждани,

Можете да се свързвате директно с екип “Сигнали” при въпроси, нередности и нужда от съдействие от страна на община Несебър. За ваше улеснение и комфорт, вече не е необходимо да отнасяте казусите си към различните отдели, а ДИРЕКТНО към новосформирана аварийна структура, която ще преразпределя всеки сигнал към необходимото подзвено във възможно най-кратки срокове.

За какви случаи може да Ви съдейства екип “Сигнали”?

Екип “Сигнали” може да ви съдейства с казуси в областта на инфраструктура – пътища, улици, тротоари, осветление, както и озеленяване, чистота, събиране на битови отпадъци, екология, социални услуги.

Как да подадете сигнал?

Опишете своя случай подробно, като приложите снимков материал (ако има наличен такъв). Напишете точен адрес, оставете две имена и телефон за контакт. Изпратете писмото си на signali@nessebarinfo.com

Какво следва?

Представител на екип “Сигнали”, община Несебър – ще се свърже с Вас за потвърждение след получаване на мейла ви. В случай, че не получите телефонно позвъняване до 24 часа след изпращане на сигнала си, изпратете повторен мейл.

Мога ли да следя статуса на сигнала си в реално време?

При обаждането от екип “Сигнали” вие вече имате определен служител, чиято задача е да бъде лично ангажиран със случая. При всякакви въпроси можете да се обръщате към него за съдействие и информация относно движението по вашия случай. В задължителните ангажименти на отговорния служител по вашия сигнал е да ви помогне заедно да стигнете до решение, което да ви удовлетворява.

Сигнали относно компетенцията на други институции, като ВиК, EVN, кабелни оператори и други ще бъдат препредавани по съответния ред.

Какво е работното време на екип “Сигнали”?

Можете да изпращате мейлите си по всяко време на денонощието. Обаждания от отговорния за Вас служител ще получавате в работно време между 09:00 и 17:00 часа.

Моля, всички граждани на Община Несебър да подават сигналите си ДИРЕКТНО на е-mail адрес signali@nessebarinfo.com, за да се избегне рискът от неглижиране на проблемите и те да достигат до правилното място и хора, които са отговорни и могат да съдействат своевременно.

Моля, оценете съдействието от страна на екип “Сигнали”, като ни изпратите снимков материал с “Преди” и “След” на фейсбук страницата “Николай Димитров – кмет на Община Несебър”.

С уважение,

Николай Димитров

Кмет на Община Несебър

 

*Сигнали за нарушения по Закона за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения се подават по реда описан тук!