ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаема г-жо Зивилдиева,

Уважаеми учители,

Уважаеми съграждани,

 

На 2 март СУ „Любен Каравелов“ чества патронния си празник за 142-ри път и 20 години профилирано училищно образование.

Голямата част от несебърската общественост сме възпитаници на това образователно заведение, където водени от своите всеотдайни учители за първи път сме се докоснали до света на знанието и науката.  2 март е дата, която ни напомня за изминатия път и постигнатите успехи, благодарение на умелите напътствия на вдъхновени и отдадени на професията преподаватели.

Всяка годишнина означава опит, история, традиции, иновации, утвърждавани и прилагани във времето с ясното намерение за прогреса на СУ „Любен Каравелов“. Благодарение на бивши и настоящи учители в най-голямото училище в общината се  предоставя  качествено образование на младите хора, възпитаващо достойни граждани на България.

Училището е било, е и ще бъде онова свято място, където освен знания, всеки отнася и частица любов от своите преподаватели. Затова, позволете ми да изкажа своята дълбока признателност към всички учители, вложили сърце и душа в изпълнението на своята благородна мисия да просвещават, възпитават и обучават поколения граждани на Община Несебър.

На преподавателския екип на СУ „Любен Каравелов“ пожелавам здраве, творческо вдъхновение и ползотворна работа. Продължавайте – с плам и всеотдайност, да работите неуморно  за издигане на престижа на училището ни.  Уверявам Ви, че общинското ръководство ще продължи активната си политика на подкрепа и грижа към образователните институции на територията на общината.

 

Честит празник!