СТУДИО „ТАЛАНТИ“ ПРИ СУ „ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ – НЕСЕБЪР ЗАВОЮВА НЯКОЛКО НАГРАДИ НА МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА

Несебърските участници от Студио „Таланти“ при СУ „Любен Каравелов“ се представиха отлично на 14-тото издание на Международния детски фестивал на изкуствата „Светът в детските длани“, състоял се в Балчик. Нашите таланти завоюваха първо място в номинация „Сценично изкуство на роден език“ в трета възрастова група, а Деница Яръмова от 11“а“ клас бе удостоена с трето място за рецитация на английски език. Специална награда получи и техният ръководител г-н Петко Божилов за неговия професионализъм и способност да мотивира възпитаниците си.

Форумът „Светът в детските длани“ е място, където участниците се наслаждават и се разбират, независимо от културните и националните различия, прекрасна възможност да споделите своя опит в изучаване и преподаване на английски език. Това е мощен стимул за участниците да развиват уменията си и да изявяват таланта и творчеството си. Фестивалът е събитие в подкрепа на красотата, толерантността и приятелството, символ е на любовта, единството и вдъхновението.