НОВА УСПЕШНА АКЦИЯ НА БЧК – НЕСЕБЪР

По традиция, установена от години, Общинската организация на Червения кръст- Несебър, проведе благотворителна Великденска акция.

На социално слаби, самотно живеещи и болни наши съграждани бяха раздадени над 250 козунака и хранителни пакети, съдържащи  традиционните за празника яйца и продукти от първа необходимост.

Акцията стана възможна с подкрепата на Община Несебър, Македонското братство „Тодор Александров“ и дарители, заявили, че искат да останат анонимни.

БЧК, със своята неуморна дейност, е доказала, че е незаменим партньор в осъществяване на социалната политика на общината в подкрепа на  най-нуждаещите се. И тази година активистите на червения кръст стоплиха сърцата на много наши съграждани в затруднено положение.

Членовете на местната организация на БЧК-Несебър са едни от най-активните в осъществяване на доброволческа дейност на територията на общината и в България. Благодарение на тяхната всеотдайност  са осъществени множество акции в подкрепа не само на граждани на община Несебър, но и на хора и институции от цялата страна.