КОЛЕДНИЯТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР ПРОДЪЛЖАВА

Благотворителната коледна инициатива, организирана от Община Несебър и НЧ „Яна Лъскова – 1905“, с участието на различни организации и образователни институции, продължава.

От 20 до 23 декември включително коледният базар   ще бъде  разположен  в двора на Центъра на занаятите на ул. „Отец Паисий“ 46 / старата поликлиника/.  Благотворителната акция има за цел да подпомогне дейността на общинската организация на БЧК в събирането на средства за хуманни цели.

Базарът ще бъде отворен всеки ден на посочените дати от 16,30 до 18,30 часа.  За доброто настроение на посетителите е подготвена богата програма с изпълнения на  групи и състави към НЧ Яна Лъскова-1905“:

–         на 20 декември от 17,30 часа – ФФ „Македонка“ и Хор за гръцки песни „Месамбрия“;

–         на 21 декември от 17,30 часа – ФФ „Българка“ и ДВС „Сюрприз“ ;

–         на 22 декември от 17,30 часа – Група за градски песни „Блян“и ТГ „Незабравка“;

–         на 23 декември от 17,30 часа – дует „ Зи Зи – Хот“ и ВГ „Ла Феде“

Коледните празници са дни, в които традиционно се организират събития,  посветени  на съпричастността, милосърдието и грижата за ближните. Тези дни ни обединяват със символиката на християнските ценности и споделената радост  от очакването на Рождество. Те носят и  най-важното  послание – за единение,  което  изразяваме чрез  щедрост и  внимание към  всички членове на нашата общност.