КМЕТОВЕТЕ НА НЕСЕБЪР И СВЕТИ ВЛАС ОТКРИХА СТАДИОНА В КУРОРТНИЯ ГРАД

Събитието бе съпътствано от  спортен празник

Кметът на Община Несебър Николай Димитров и неговият колега кметът на Свети Влас – Иван Николов, откриха новопостроения стадион в курортния град. Дългоочакваната придобивка е изградена със средства от общинския бюджет и вече радва жителите на Свети Влас. Малко преди официалното прерязване на лентата, кметът на Несебър Николай Димитров в словото си изтъкна, че с общи усилия проектът за спортното съоръжение е успешно завършен и стадионът вече е готов да бъде домакин на спортни събития и прояви. Градоначалникът призова всички, които го ползват да го пазят, защото направеното е благо за града и неговите гости.

Кметът на Свети Влас в обръщението си изрази признателност на Община Несебър за вложените средства и свършената работа, благодарение на които стадионът в курортния град е факт.

Към спортното съоръжение  са изградени и трибуни за зрители в три сектора. Сектор „А“ и сектор „В“ са оформени като амфитеатрални редове. Сектор „Б“ е оформен като ВИП- трибуна на втория етаж. Под нея са разположени основните обслужващи помещения – съблекални с душове и санитарен възел, тоалетни за публиката, офис, зала за фитнес и кафе-клуб.