ТВОРБИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СВЕТИ ВЛАС ВКЛЮЧЕНИ В ПОРЕДИЦАТА „ПРИКАЗНИ ИСТОРИИ С БНР БУРГАС“

Разкази на ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Свети Влас са включени в шестия сборник от поредицата „Приказни истории с БНР Бургас“. В изданието са публикувани приказките „Един вълшебен рожден ден“ с автор Ванеса Ценова от VI „а“ клас, “ Момичето и вълшебното перо“ – дело на Елли Тачева и Денислава Гешева от VI „а“ клас, „Приключенията на Тоби“/ Йоана Димитрова от VI „б“ клас/ и „Вълшебният лешник“ от Мартин Стоянов, Теодор и Николай Пешеви от VI „б“ клас.  Творбите на децата от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Свети Влас са сред 60-те най-добри приказни истории, събрани между страниците на книжката на БНР – Бургас тази година. За своето усърдие и сладкодумство младите разказвачи получиха грамота за отлично представяне.

Разказите,  родени от чистото детско въображение, пренасят читателя в  свят, изпълнен с вълшебства и магии, свят, в който доброто винаги побеждава и правдата възтържествува.

Преподавател по Български език и литература на учениците от Свети Влас, чиито истории са включени в книжката,  е г-жа Даниела Иванова.