ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС – НЕСЕБЪР

Началото на новата учебна година в Общински детски комплекс – Несебър бе  поставено със забавно шоу в Южния парк,  лакомства, балони, игри и открити уроци по пеене, балет, изобразително и приложно изкуство. Събитието бе и своеобразна покана към децата, които искат да развият своя творчески потенциал и сръчност, да откриват нови светове в изкуството и науката или да научат повече за модерните технологии.

Класовете на ОДК са отворени за извънучилищните дейности за деца, желаещи да се обучават в различни творчески и занимателни и др. дисциплини.

Михаела Георгиева – директор на ОДК, отново води групата за  изобразително и приложно изкуство „Сръчко“. Димитър Йорданов е ръководителят на вокалните класове към ОДК, а Анна- Мария Трифонова – по класически балет и танци. Преподавателката по история към СУ „Любен Каравелов“- Несебър Ваня Митева води курсовете по краезнание.

Тайните в света на модерните технологии в часовете по „Компютърни игри и интернет“  и „Приложна графика“ на децата ще разкрива Катерина Атанасова. Тя преподава и на класа „Млад склуптор“.

Виолета Апостолова води клуб „Знам и мога“, „Приказен свят“ и „Етноклуб“ и ще открива на децата техниките в  приложните изкуства.

Виолета Георгиева е преподавателят по  английски език,  а  Таньо Чиликов води  класовете по пиано.