ГОДИШНИЯТ КОНЦЕРТ НА ООШИ ИЗПЪЛНИ СЦЕНАТА НА АМФИТЕАТЪРА

В съботната  вечер на сцената на амфитеатъра на Стария град Обединената общинска школа представи своя ежегоден концерт – продукция.

В мащабния концерт участие взеха класовете по танци с изпълнения на хора от всички  фолклорна области на България, а певците на школата показаха умения и глас в надпявка с тракийски и странджански песни.

Публиката на събитието посрещна всяко едно изпълнение с нескрито вълнение и бурно аплодира  изпълнениятa на 160-те деца, обучавани в школата.

В края на проявата участниците призоваха своите учители и ръководители – директора Данислав Кехайов, хореографа Тони Йотов и преподавателите Румяна Иванова и Нели Танева на сцената, за да им благодарят за  усиления труд, търпение и ентусиазъм, посветени на детската жажда за изкуство.Призовани на сцената бяха и корепетиторите Стоян Узунов, Петко Стоянов, Георги Иванов и Николай Майсторов, както и административният ръководител на школата-Татяна Димова.

 През всичките години на своето съществуване Обединената общинска школа приобщава деца и възрастни не само към необятното българско фолклорно наследство, но съхранява изконните песенни, музикални и танцови традиции на народа ни. Школата е неотменима част от културния живот на общината и  част от всяко официално събитие.