НЕСЕБЪР В КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНАТА КАМПАНИЯ НА ЮНЕСКО

 

Старинен град Несебър е включен в коледно–новогодишната кампания на ЮНЕСКО като част от обектите, популяризирани на онлайн платформата за устойчив туризъм на международната организация  https://visitworldheritage.com/en/eu.

     По време на предстоящите празници, програмата „Пътувания до обекти на Световното културно наследство в ЕС“ / World Heritage Journeys of EU/, в рамките на която бе създадена платформата, ще подари едно пътуване за двама до европейска дестинация.

Всеки, който желае може да посети http://www.visitworldheritage.com/holiday-giveaway

и да изгледа кратки видеоклипове, представящи тематично четирите части на Програмата – „Древна Европа“, „Кралска Европа“, Романтична Европа“ и „Европа под земята“.

Регистрацията за участие в кампанията отнема няколко минути. Необходимо е само да маркирате кои три от представените дестинации мечтаете да посетите и да попълните във формуляра под изображенията своето име и електронен адрес.

Онези участници, които споделят видео за програмата „Пътувания до обекти на Световното културно наследство в ЕС“ във Фейсбук или Инстаграм, използвайки #visiteuworldheritage, увеличават шанса си за печалба. На 31 декември, на произволен принцип, ще бъде изтеглен победителят, който с е-мейл ще бъде уведомен за получаване на наградата.

Кампанията е част от проекта „Пътувания до обекти на Световното културно наследство в ЕС“, изпълняван от ЮНЕСКО в партньорство с „Нешънъл Джиографик“ и с финансовата подкрепа на Европейската комисия.