ВИПУСК 2020 НА СУ “ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ – НЕСЕБЪР СЕ СБОГУВА ВИРТУАЛНО СЪС СВОИТЕ УЧИТЕЛИ И УЧИЛИЩЕ

Снимка, направена малко преди въвеждането на извънредното положение е запечатала последните мигове от финалната учебна година на дванадесетокласниците от несебърското училище.

В продължение на два месеца те, както и всички български ученици, се обучаваха дистанционно. Така се и подготвиха за предстоящите зрелостни изпити. Извънредната епидемична обстановка наложи и сбогуването с любимите учители и училище да стане виртуално.

През настоящата учебна година в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър завършиха два класа – XII а с класен ръководител Ваня Митева и XII б с класен ръководител Божана Тошева.

Учениците от XII а клас, които се обучаваха в профил Информационни технологии, публикуваха в социалните мрежи видеообръщение към своите учители, което се явява и финален проект по ИТ – „Виртуално изпращане“, направено под ръководството на преподавателите Савова и Димитрова. В него като един невероятен клас, те благодарят на педагозите за „ усилието, търпението, грижите, любовта и всички придобити знания.“  Галерия от снимки показва важни моменти от петгодишния им курс на обучение.

Приятно изненадани от думите на признателност и обич, несебърските учители пожелаха, макар и дистанционно, на добър час и много бъдещи успехи на зрелостниците от Випуск 2020.

 

Може да видите видеото тук: