ДРОН ШОУ ЗА 3 МАРТ В НЕСЕБЪР

С уникално шоу с дронове на 3 март Несебър ще отбележи 143-годишнина от Освобождението на България от османско владичество. В чест на деня, поставил началото на Новата българска държава през 1878 г., небето над града тържествено ще засияе в цветовете на родния трибагреник. Светлините на шоуто ще заблестят над портите на Стария Несебър в 20:30 часа.

Дело на младия и креативен екип на “Дрон шоу БГ“, спектакълът, сливащ необятните възможности на въображението, технологиите и неповторимата музика на Георги Андреев, композитор и диригент на национален ансамбъл “Филип Кутев“, ще бъде подарък от продуцентска къща “Сан Продъкшън“ за гражданите на Община Несебър. Продуцентската компания е дългогодишен партньор на местната администрация в организацията и провеждането на мащабни празнични събития и тържества, като празника на Несебър, който по традиция събира десетки хиляди зрители и гости от страната и чужбина в древния град.

С този поздрав към Община Несебър, “Сан Продъкшън“ дава заявка за успешно сътрудничество в областта на музикално-сценично презентиране и в бъдеще с още по-зрелищни и емоционални проекти, които ще определят Несебър като още по-атрактивна и магнетична туристическа дестинация.

Всички граждани и гости на Община Несебър могат да наблюдават светлинното шоу на 3 март в зоната на провлака, откъдето ще имат най-добра гледка.

Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи противоепидемични мерки на Министерство на здравеопазването на РБългария.