С концерт под наслов „Навън е ден”, ДВС”Сюрприз” отбеляза 23-ия си рожден ден

Вчера вечерта сцената на амфитеатъра бе огласена  от прекрасните гласове на малките, по – големите и най-големите „сюрпризчета” по случай техния 23-ти рожден ден. Вдъхновените  им  изпълнения,  поднесени с лекота и настроение, развълнуваха публиката, дошла да сподели празника им. По време на концерта под надслов „Навън е ден“ възпитаниците на ДВС ”Сюрприз” доказаха, че те не само са пораснали, но и са израснали в музикално отношение, а доказателство за това бяха възторжените възгласи и аплодисменти на присъстващите.

На финала на проявата, поздравления към ДВГ ”Сюрприз”, както и ВИГ „Луминус”, също взели участие в концерта,   отправи Миглена Щерионова от името на ЧН на читалище ”Яна Лъскова-1905”, след което раздаде на всички музикални  подаръци, които да подпомагат работата на студията.

Постигнатото през годините децата от формацията дължат на своя ръководител –  Живка Митова, която работи с вдъхновение, отдаденост, подход, внимание и търпение към всички, пленени от вълшебството на музиката и изпълнителското майсторство. Благодарене на всеотдайността й към творческия процес,  е обогатена музикалната култура на поколения деца от Несебър, а ДВС ”Сюрприз” печели редица престижни награди,  както в  България така и  в  чужбина. Не на последно място гордост предизвиква и фактът, че някои от възпитаниците на студията се занимават професионално с музика.

Запис на целия концерт „Навън е ден“  на ДВС ”Сюрприз” ще бъде публикуван в сайта на НЧ „Яна Лъскова – 1905“ – www.yanalaskova.org , така че всеки, който не е присъствал на събитието, може да се наслади на въздействащата проява.