ЕМОЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ – СПЕКТАКЪЛ ПРЕДСТАВИ КЛУБЪТ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „НЕСЕБЪР“ НА АМФИТЕАТЪРА В СТАРИЯ ГРАД

Емоционален концерт – спектакъл представи снощи Клубът по спортни танци „Несебър“ на сцената на амфитеатъра „Жана Чимбулева“ в Стария град. В едночасовото културно събитие, което се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, взеха участие 50 талантливи деца на възраст от 4 до 16 години.

Публиката се потопи в красивия свят на изкуството чрез латиноамериканските и стандартните танци, изпълнени на фона на съвременни хитови парчета. Пъстрите костюми, завладяващата музика, темпераментните ритми и безупречните изпълнения на малките артисти поднесоха на присъстащите вулкан от положителни емоции, последвани от продължителни аплодисменти. Публиката бе увлечена в магията на танца чрез 44 вдъхновени изпълнения, представени от 20 двойки състезатели.

Любопитен факт бе, че в снощния концерт се изяви  двойка на КТС „Несебър“ – шампион на България, която ще вземе участие в предстоящи европейски и световни първенства.

Клубът по спортни танци не спира да трупат купи и медали, както и да пише своята успешна биография  след всяка  поява на негови талантливи състезатели дансинга. Поредното доказателство за  това е 14-то място, което заеха представители на клуба в световната ранглиста след блестящо представяне на танцов форум в Португалия преди дни – успех, който не е постиган в тяхната категория сред българските състезатели, споделят от КТС „Несебър“.