Николай Димитров е носителят на наградата Кмет на годината 2021

С гордост и благодарност към вас споделям една от най-ценните получавани награди досега от момента, в който сте ми гласували доверие за първи път. Днес е специален ден не само за мен. Този приз е уважение към труда и усилията на цялата Общинска администрация.

Несебър е най-предпочината туристическа дестинация в България, а по последни статистически данни се нарежда и на 3-о място по прираст на населението след най-големите градове София и Пловдив. Тези факти говорят за екипната работа, която стои зад развитието на Общината.

Бих искал да благодаря на организаторите на “Кмет на годината” и насърчаването на добрата работа в българските общини. На всички гласували и на своя екип.  Специално благодаря на своята съпруга, която е неизменно до мен в живота ми. И не на последно място – на жителите на община Несебър, които стоят зад успеха й.

Такива моменти са особено стимулиращи за мен. Те се случват рядко, но са толкова знакови и ценни, че те зареждат с мотивация и хъс за дълго време напред. Преди 2 години по същото време вие ме подкрепихте в работата ми. Заедно написахме история. Днес отново усетих вашия гръб. Тази награда ме вдъхновява да продължа да работя по най-добрия начин за развитието на Община Несебър. Но тя нямаше да бъде възможна без вас.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!