ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС – НЕСЕБЪР И ОБЩИНА НЕСЕБЪР ОБЯВЯВАТ ТРЕТИ ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА ОСМОМАРТЕНСКА КАРТИЧКА

Общински детски комплекс – Несебър и Община Несебър обявяват Трети онлайн конкурс за картичка на тема „8 март – празник на мама“.  В него могат да вземат участие деца в следните 3 възрастови  групи:

І в. гр. – от 7 до 10 години;

ІІ в. гр. – от 11 до 14 години;

ІІІ в. гр. – от 15 до 18 години.

Онлайн конкурсът, организиран по случай Международния ден на жената, ще се проведе по следния начин:  снимка на картичка с добро качество, изпратена на имейл:   odk@abv.bg  до 1 март 2023 г. включително.

Участващата в конкурса творба може да е изработена, освен с много любов,  с всякакви техники и материали. Всеки автор има право на участие с една картичка.  Допускат се до 15 картички от една институция. Творбите ще бъдат оценявани от компетентно тричленно жури. За всяка от възрастовите групи са предвидени предметни награди за І, ІІ и ІІІ място и диплом.

За всички, взели участие в конкурса, са предвидени грамоти.

Към всяка снимка на творба трябва да бъдат изписани: трите имена на участника, възраст, адрес и телефон, учебно заведение и ръководител.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 8 март 2023 г. във фейсбук страници: ОДК Несебър, Odk Nessebar, на сайтовете на Община Несебър – www.nesebar.bg и ОДК-Несебър www.оdknesebar.com .

Там ще бъде качена и онлайн изложба с наградените картички.