КМЕТЪТ НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА НА ОБЩИНСКИ СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ В РАВДА

Кметът на Несебър Николай Димитров извърши проверка на строителните дейности в с. Равда. Инспектирани бяха инфраструктурни обекти, чието изграждане е част от капиталовата програма на общината за текущата  година.

 

Преди дни завърши строителството на улица „Искър“. Новото пътно платно е за двупосочно движение с двустранно разположени тротоари. В процеса на изграждане на обекта  са  положени всички подземните комуникации. Предстои монтаж на улично осветление.

Работи се и по строителството  на ул. „Дунав“. След оформяне на уличното платно, ще бъде извършено  асфалтиране,  изграждане на двустранно разположени тротоари и монтаж на улично осветление.

 

След  подмяна на водопровода, Община Несебър започна реконструкция на ул. „Македония“. Дейностите предвиждат цялостно преасфалтиране на пътното платно, оформяне на  допълнителни паркоместа, полагане на нова  тротоарна настилка, озеленяване и монтаж на ЛЕД осветителни тела.

Всички строителни дейности се извършват със средства от общинския бюджет и са част от  програмата на община Несебър за подобряване и надграждане на общинската инфраструктура по населените места. Обектите  ще бъдат завършени преди началото на туристическия сезон.