ПОРЕДНО СТИЛНО И МОДЕРНО ПРОСТРАНСТВО В ОУ ,,СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ СВЕТИ ВЛАС

Поредното стилно и модерно пространство в ОУ ,,Св. св. Кирил и Методий“ в Свети Влас вече е факт. Става дума за ресурсен кабинет за деца със специални образователни потребности, който е разположен на първия етаж на училището. Той е реализиран благодарение на средствата, събрани по време на ежегодния коледен базар, които осигуриха голяма част от разходите по създаването му.
Оборудвана по най-съвременните изисквания и функционално обзаведена, за създаването на стаята са използвани материали от най-високо качество. Освен специално проектираната мебелировка, ресурсният кабинет е обзаведен и с голям брой специализирани образователни игри, чрез които децата усъвършенстват визуално-моторната си координация, правописа и смятането.

Впечатляваща е и тактилната стена, която освен красива, е изключително функционална и интересна за учениците. Първокачествената изработка и ярките цветове мигновено привличат детското внимание, които чрез игра опознават различните текстури, развиват фината си моторика и всичките си сетива докато се забавляват.